top of page
Makeup Powder

serviciile mele de

MAKE-UP PROFESIONAL 

LET'S MAKE-UP SOME ATTITUDE!

Parisax logo
Make up for ever logo
Dior logo
Temptu logo
Too Faced logo
Nars logo

ALEGE

MACHIAJUL POTRIVIT PENTRU TINE

Indiferent de eveniment sau de stilul de machiaj, sunt aici sã îţi pun în valoare frumuseţea.

Machiajul este o expresie a atitudinii, culorii și zâmbetelor. Lasã-te pe mâinile mele: voi scoate în evidență strălucirea ta interioară, adăugând o notă de magie frumuseții tale, creând transformări extraordinare care evocă uimire, inspirație și încredere nesfârșită în sine.

 

Eşti gata să străluceşti mai mult ca niciodată? Alege tipul de machiaj droit; te aştept la o programare!

PREŢURI ÎNCEPÂND CU 350 LEI

AIRBRUSH MAKE-UP

Airbrush make-up este o tehnică cosmetică în care fondul de ten și alte produse de machiaj sunt aplicate cu ajutorul unui pistol aerograf. Această metodă oferă o acoperire impecabilă, rezultate de lungă durată și un finisaj cu aspect natural.

AIRBRUSH MAKE-UP

MAKE-UP DE ZI

Machiajul de zi este o abordare naturală și subtilă pentru a îmbunătăți trăsăturile feței. Se concentrează pe utilizarea nuanțelor deschise de fond de ten, farduri de pleoape neutre, rimel și un balsam de buze colorat pentru a crea un aspect fresh.

MAKE-UP DE ZI

MAKE-UP DE SEARÃ

Un machiaj de seară este un look mai plin de farmec și mai dramatic, potrivit pentru ocazii sau evenimente speciale. De obicei, include nuanţe fumurii, culoare îndrăzneață a buzelor, obraji conturați și un ten impecabil pentru un aspect elegant și sofisticat.

MAKE-UP DE SEARÃ

BRIDAL MAKE-UP

Machiajul profesionl pentru mirese este unul aparte. Adaptat special pentru o mireasă în ziua nunții, evidentiaza frumusețea naturală, creaza un ten impecabil și să sublinieze trăsăturile care completează ținuta și tema nunţii.

BRIDAL MAKE-UP

BEAUTY MAKE-UP

Beauty make-up este un proces de aplicare a produselor cosmetice pentru a îmbunătăți trăsăturile și aspectul feței. Implică utilizarea fondului de ten, corector, fard de obraz, fard de pleoape, rimel și ruj pentru a obține un aspect natural și elevat.

BEAUTY MAKE-UP

FX MAKE-UP

FX make-up, sau  machiaj cu efecte speciale, implică crearea de răni realiste, proteze și modele de creaturi pentru filme, emisiuni de televiziune și producții teatrale. Este nevoie de tehnici și produse avansate pentru a obține rezultate uimitoare.

FX MAKE-UP

GLOSSY MAKE-UP

Glossy make-up este un trend care presupune crearea unui ten luminos si stralucitor. Acest lucru se realizează prin utilizarea produselor care sporesc strălucirea naturală, cum ar fi iluminatoarele și fondurile de ten, și finisarea cu o culoare lucioasă a buzelor.

GLOSSY MAKE-UP

EDITORIAL MAKE-UP

Editorial make-up este o abordare creativă a machiajului, adesea folosită pentru ședințe pentru reviste sau pentru spectacole de podium. Implică look-uri îndrăznețe și unice care depășesc limitele și prezintă abilitățile și imaginația make-up artistului.

EDITORIAL MAKE-UP

FASHION MAKE-UP

Fashion make-up este un stil artistic ce accentuează trăsăturile feței, concentrându-se pe look-uri îndrăznețe și experimentale. Încorporează culori vibrante, tehnici atrăgătoare și elemente care să reflecte tendințele actuale și pentru a prezenta individualitatea.

FASHION MAKE-UP

COVER MAKE-UP

Cover make-up este folosit pentru a ascunde imperfecțiunile pielii și pentru a uniformiza tenul. Oferă un finisaj impecabil, acoperind petele, roșeața și cearcănele. Creează o pânză netedă pentru alte produse de machiaj și asigură un aspect natural, radiant.

COVER MAKE-UP

STAGE, TV, MOVIES & COMMERCIALS MAKE-UP

O formă specializată de machiaj folosită pentru a îmbunătăți aspectul persoanelor din fața camerei. Implică utilizarea produselor și tehnicilor de înaltă definiție pentru a crea un ten impecabil, cu aspect natural, rezistent la intensitatea luminii studioului.

STAGE, TV, MOVIES & COMMERCIALS MAKE-UP
Ana Maria Vasile Make-up Academy 6_edited.jpg

MÃ GÃSEŞTI LA

ANA MARIA VASILE MAKE-UP ACADEMY

BULEVARDUL UNIRII NR. 14

RECOMANDÃRI

"Nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru dăruirea ei, este extrem de implicatã în aceastã profesie, este serioasã, disciplinatã și un om frumos din toate punctele de vedere, mi-aș dori sã repet acest curs doar ca sã o ascult, cu sinceritate vã spun cã nu mã gândeam cã un trainer o sã te învețe tot ce știe el, absolut tot. Ne-a împărtășit toate trucurile posibile și a fost lângă noi pe tot parcursul acestui curs, datorită ei mã simt pregătită sã practic această frumoasă profesie! Recomand din tot sufletul! Mã bucur cã te-am cunoscut Ana""

VIOLETA A.

bottom of page