top of page

despre mine

ANA MARIA VASILE
MAKE-UP ARTIST & TRAINER

peste

13

ANI DE 

EXPERIENŢÃ

peste

2000

CLIENTE FERICITE

peste

55

CURSURI

PREDATE

Ana Maria Vasile Make-up Artist Make-up Trainer

SUNT ANA MARIA VASILE

MAKE-UP ARTIST DIN 2010,
TRAINER DIN 2016

Din momentul în care am pășit în acestă lume minunată, am știut că mi-am găsit adevărata chemare. Alimentată de dorința de a excela, am căutat cele mai prestigioase școli naționale și internaționale pentru a-mi extinde abilitățile. Cred în depășirea limitelor creativității și în îmbunătățirea constantă. Particip des la cele mai faimoase și spectaculoase cursuri de frumusețe, unde inovația și arta se ciocnesc pentru a crea magie.

 

Din 2016, mi-am asumat cu mândrie rolul de trainer, susținând cursuri intensive de machiaj profesional care se adresează tuturor nivelurilor – de la bază la tehnici avansate. Predau și cursuri de auto-machiaj concepute pentru a te ajuta să devii propriul tău superstar al machiajului! Împărtășirea experienței mele, oferind trucuri, tehnici și sfaturi celor care mă aleg ca ghid – este o bucurie absolută pentru mine. Pe parcursul fiecărui curs, îmi dedic timpul și implicarea pentru a mă asigura că pleci cu rezultate incredibile!

Ana Maria Vasile Make-up Artist logo

BEST MAKE-UP ARTIST

2016   2018   2019

Ana  Maria Vasile Make-up Artist
Ana  Maria Vasile Make-up Artist
Ana  Maria Vasile Make-up Artist
Ana  Maria Vasile Make-up Artist
Ana  Maria Vasile Make-up Artist

TALENTUL MEU ESTE DEFINIT DE

PASIUNE, DEDICAŢIE ŞI UN ANGAJAMENT NECLINTIT PENTRU EXCELENŢÃ

În călătoria mea colorată și diversă, am dobândit o experiență vastă într-o multitudine de domenii de make-up.

 

De la machiajul de frumusețe care vă accentuează strălucirea naturală până la transformarea mireselor în zeițe eterice în ziua lor specială – am făcut totul! Prezentările de modă, cu pistele lor pline de farmec, au fost împodobite de arta mea. Am dat viață efectelor speciale, am intrat în lumina reflectoarelor spoturilor publicitare, am înfrumusețat paginile pictorialelor, am dat viață videoclipurilor și reclamelor și chiar am avut privilegiul de a crea coperți captivante. Am uimit publicul cu vivacitatea și expertiza mea în interviuri TV în direct și apariții în emisiuni care celebrează frumusețea vieții.

Fiecare mângâiere de pensulă poartă o bucată din inima mea, în timp ce lucrez neobosit pentru a-ți scoate în evidență strălucirea interioară și pentru a-ți spori frumusețea naturală. Îmi revars sufletul în fiecare sesiune de machiaj, bucurându-mă de zâmbetele care îți luminează fețele și de încrederea care radiază din interior. Cu fiecare client pe care îl ating, mă străduiesc să creez o experiență de neuitat care să te lase să te simți ca superstarul care ești cu adevărat.

AIRBRUSH MAKE-UP

BEAUTY MAKE-UP

EDITORIAL MAKE-UP

MEMBRU AL ECHIPEI OFICIALE

BUCHAREST FASHION WEEK

Sunt mândră să vă împărtășesc faptul că nu sunt doar un apreciat Make-up Artist, ci și un membru vital al echipei oficiale Bucharest Fashion Week. Timp de peste 10 ediții extraordinare, am avut onoarea de a fi parte din acest eveniment fabulous, împreunã cu echipa mea, creând look-uri fascinante care lasă publicul uimit.

Bucharest Fashion Week este un eveniment prestigios în care magia modei și frumusețea se împletesc pentru a crea o experiență încântătoare. Ca parte a echipei oficiale de make-up artist, am colaborat cu designeri și modele renumiți, folosindu-mi talentul artistic pentru a le aduce viziunile la viață. 

Ana  Maria Vasile Bucharest Fashion Week
Ana  Maria Vasile Team Bucharest Fashion Week

De la aspectul dramatic al catwalk-ului până la eleganța discretă, am adăugat un strat suplimentar de feerie oricărei colecţii. Este un privilegiu să fii un element esențial în această mare sărbătoare a modei și creativității.

În calitate de trainer pasionat, am îndrumat cu dragoste aspiranții pasionați de machiaj prin cursurile mele profesionale de machiaj. Artiștii talentați care au absolvit cursurile mele nu numai că și-au perfecționat abilitățile, ci și-au pus amprenta și pe scena Bucharest Fashion Week. Cinci ediții excepționale au fost împodobite de măiestria make-up artiștilor care au participat la cursurile mele. Creațiile lor minunate au captivat publicul și au primit o imensă apreciere. A fi martor la succesul lor mă umple de un sentiment profund de împlinire și mândrie!

Ana Maria Vasile Make-up Academy 4_edited.jpg

MÃ GÃSEŞTI LA

ANA MARIA VASILE MAKE-UP ACADEMY

BULEVARDUL UNIRII NR. 14

Parisax logo
Make up for ever logo
Dior logo
Temptu logo
Too Faced logo
Nars logo
bottom of page